Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bakonyi szállás lehetőségül kínáljuk a Kokas tanyát

Kép Súr a Bakonyalján található 1200 lelket számláló kis falu, mely Budapesttől 90 km-re fekszik Mór és Zirc között Komárom-Esztergom,-Veszprém és Fejér megye határán. Kedvező fekvése miatt  érdekes programok  közül kedvére válogathat a hozzánk érkező. 

Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó KedKép ves Vendégeit.

 A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Kora tavasztól késő őszig a nagy diófa ad kellemes hűvöset a megpihenni vágyóknak egy pohár ital vagy egy finom ebéd elfogyasztásához.Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A gyerekeknek kialakított játszótér kedvelt hadszíntér. A felnőtt vendégek részére íjazás, karikás ostor csattogtatás kedvelt időtöltés. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendzvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le. A vendégházon kívül sártazási lehetőség is van, és szállás lehetőségül egy 9 személyes mongol jurta is a vendégek rendelkezésére áll.

Az egész évben nyitva tartó Kokas tanya nagyobb baráti társaságok, rég nem látott rokonok kedvelt találkozóhelye. Az év minden szakában érdekes programmal várjuk a táborozni vágyó diákokat is. Nyugdíjasoknak külön programot dolgoztunk ki a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

Igény esetén esetén házias ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket.

Üdülési csekket szállásra is és étkezésre is elfogadunk!

GPS koordinátáink: +47.36278, +18.02876, bemért adatok alapján a tanya a B pontban van.